ویدیو| گل‌های عیسی آل کثیر به استقلال عیسی آل کثیر رسما یاغی شد| پیوند استقلال و بازیکن سابق پرسپولیس! + مبلغ قرارداد رسول خطیبی سرمربی مس شد + عکس ساپینتو مهاجمانش را دوست ندارد! مهاجم مازاد پرسپولیس هیچ خواهانی ندارد! جایگاه عجیب رئال در میان پرخرج‌ترین باشگاه‌های اروپایی | ۱۷ تیم انگلیسی بالاتر از کهکشانی‌ها! آجورلو در آستانه بازگشت به مدیریت استقلال قایدی و آزمون به دنبال توپ طلای امارات + عکس مربی استقلالی در لیگ یک معاوضه حسینی و بیرانوند نقل و انتقالات را منفجر می‌کند واکنش باشگاه پرسپولیس به جدایی احتمالی دورسون آلگری: هدف میلان بازگشت به لیگ قهرمانان است فرشاد در خط پایان؛ احمدزاده شاگرد گل‌محمدی می‌شود؟ گزینه پرسپولیس سر از روسیه درآورد صعود ۳ پله‌ای ایران در رنکینگ جهانی والیبال دلیل غیبت جلالی در ترکیب ساپینتو مشخص شد زمان اولین دادگاه دوومیدانی‌کاران خاطی در کره جنوبی مشخص شد رکورد سریع‌ترین برد لیگ ملت‌های والیبال برای ایران دورسون در آستانه جدایی از پرسپولیس فرامین چهارگانه برای تحول رئال مادرید
سرخط خبرها

۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟

  • کد خبر: ۳۲۸۹۷۵
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟
۳ شهر برای میزبانی فینال جام حذفی در فصل جاری کاندید شدند که بعد از مشخص‌شدن فینالیست‌ها محل برگزاری بازی از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اگر استقلال را فینالیست جام حذفی بدانیم و احتمالا این تیم صنعت نفت آبادان را هم شکست دهد و به بازی نهایی راه یابد، ۳ شهر برای میزبانی فینال جام حذفی مشخص خواهند شد. براساس خبر‌هایی که از سازمان لیگ به گوش می‌رسد، شهر‌های مشهد، کرمان و اراک از شانس زیادی برای میزبانی این رقابت برخوردارند.

در حال حاضر تیم‌های گل‌گهر سیرجان و ملوان با یکدیگر بازی خواهند کرد و استقلال نیز در محلی که هنوز مشخص نیست، با صنعت‌نفت بازی خواهد کرد. با توجه به اینکه استقلال و صنعت‌نفت میزبان بازی قبل بودند، میزبان این دیدار با قرعه‌کشی مشخص می‌شود.

حال اگر استقلال را پیروز بازی با صنعت‌نفت بدانیم، تهران از میان میزبان‌های احتمالی این بازی حذف خواهد شد، اما اگر استقلال شکست بخورد، تهران نیز به دایره کاندیدای میزبانی افزوده خواهد شد.

به هرحال فینالیست‌های جام حذفی هستند که محل برگزاری این بازی را مشخص خواهند کرد. اگر استقلال یک طرف این بازی باشد، یکی از تیم‌های گل‌گهر و ملوان به فینال راه خواهد یافت که اگر آن تیم گل‌گهر باشد، قطعا کرمان نیز از میان میزبان‌ها حذف خواهد شد. اگر ملوان بالا بیاید، کرمان برای میزبانی بازی نهایی شانس خواهد شد.

شهر‌های مشهد و اراک به دلیل نداشتن هیچ نفعی در جام حذفی گزینه‌های بسیار خوبی برای میزبانی از فینال این بازی‌ها محسوب می‌شوند؛ هرچند که مشهد قرار است میزبانی بازی تیم ملی را در خردادماه به عهده بگیرد و شاید به همین دلیل از فهرست حذف شود و آن‌گاه اراک است که قد علم خواهد کرد و به میزبان احتمالی این رقابت تبدیل خواهد شد.

به هرحال همه‌چیز منوط به وضعیت شهر میزبان و تیم‌هایی است که به فینال راه خواهند یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->